Jubileumboek

jubileumboek laten schrijven

Een jubileumboek is een boek dat je laat maken voor een bepaalde gelegenheid. Hebben u of uw ouders iets te vieren? Dan kan ik helpen met het maken van een jubileumboek om deze speciale gebeurtenis nooit meer te vergeten. Drie voorbeelden:

Koperen- zilveren- gouden bruiloft

Binnenkort vieren uw ouders of grootouders een huwelijksjubileum. U wilt uw ouders in het zonnetje zetten en een persoonlijk en uniek cadeau geven. Speciaal voor deze gelegenheid kan ik een jubileumboek maken met daarin hun levensverhaal, hun eerste ontmoeting, verkeringstijd en huwelijk. De eerste woning, de komst van kinderen, werk en gezin. Hoe kijken zij op hun huwelijk terug? Wat waren de hoogtepunten en hoe is het nu? 

Het boek kan aangevuld worden met persoonlijke boodschappen, foto's en herinneringen van kinderen en kleinkinderen, andere familieleden en goede vrienden. 

Verkering kermis levensverhaal
Huwelijk levensverhaal jubileumboek

Reünie 

U denkt nog vaak terug aan de jongens uit uw voetbalelftal waarmee u ieder jaar kampioen werd. Wat zou het leuk zijn om ze nog eens te ontmoeten en herinneringen op te halen. Een reünie is een prachtige gelegenheid om een jubileumboek samen te laten stellen. Een boek vol verhalen over die mooie tijd. Hoe kijkt iedereen daarop terug en hoe is ieders leven verlopen? 

 

In dit jubileumboek krijgt iedere deelnemer een eigen hoofdstuk. Interviews kunnen telefonisch, via internet, schriftelijk of op locatie thuis, plaatsvinden. Andere mogelijkheden: 

  • School- of klassenreünie
  • Werkgerelateerde reünie
  • Familiereünie
  • Vriendenreünie
voetbalelftal levensverhaal jubileumboek

Verjaardag

U, of een van uw (groot)ouders wordt dit jaar 75 jaar. Een mijlpaal. En een bijzondere gebeurtenis vraagt om een bijzonder cadeau. Laat de memoires van uw vader, moeder, opa of oma optekenen in een levensboek om deze verjaardag een gouden randje te geven. Een prachtig naslagwerk dat keer op keer op tafel komt om samen te bekijken en tot mooie gesprekken leidt.

 

Of laat uw kinderen en kleinkinderen hun herinneringen vertellen. Dan wordt het een boek vol verhalen van iedereen die om u geeft. 

verjaardag feest biografie jubileum levensverhaal

Voorwoord uit het boekje dat ik maakte voor mijn moeders tachtigste verjaardag

Klik op de afbeelding om te vergroten

Meer weten?