Bedrijfsjubileum

Bedrijfskantine jaren veertig bedrijfsjubileum bo

Bedrijfsgeschiedenis

Binnenkort bestaat uw bedrijf een respectabel aantal jaren. Tijd voor een feest! U wilt uw bedrijf in het zonnetje zetten en (oud)medewerkers, collega's of zakenrelaties een uniek cadeau geven. Speciaal voor deze gelegenheid kan ik een jubileumboek maken, waarin de geschiedenis van uw bedrijf aan de hand van verhalen, documenten en foto's uitgebreid wordt beschreven.

Hoe is het allemaal begonnen, welke ontwikkelingen heeft het bedrijf doorgemaakt en hoe kijken u en uw (oud)werknemers daarop terug? Wie is van grote invloed gebleken, wat waren de hoogte- en dieptepunten en waarom doen relaties graag zaken met u?

In dit bijzondere jubileumboek vol anekdotes brengen verhalen van betrokkenen de geschiedenis van uw bedrijf opnieuw tot leven, wordt er stilgestaan bij het heden en vooruitgekeken naar de toekomst. 

werkplaats houtbewerking bedrijfsjubileum

Jubilaris

Uw medewerker gaat met pensioen of is een respectabel aantal jaren in dienst. U wilt hem of haar in het zonnetje zetten en verrassen met een persoonlijk cadeau. Speciaal voor deze gelegenheid kan ik een jubileumboek maken, met het feestvarken als hoofdpersoon. Collega's, directie en oud-medewerkers delen in dit boek vol anekdotes hun herinneringen aan de jubilaris. 

Gemeente

Uw gemeente heeft een eeuwfeest te vieren. Een uitgelezen moment om in de geschiedenis van uw stad of dorp te duiken. Ook kunt u markante inwoners, verenigingen, bijzondere vrijwilligers, de oudste inwoner en (oud)burgemeester laten interviewen. Zo geeft een jubileumboek, vol verhalen, foto's en herinneringen, dit feest een gouden randje. 

Koe in huis markante inwoners gemeente jubileumboek

Vereniging

Bestaat uw vereniging binnenkort 40 jaar? Laat de (ontstaans)geschiedenis vastleggen in een jubileumboek, vol verhalen van (oud)coaches, trainers, spelende leden en bestuur. Natuurlijk geïllustreerd met archief- en beeldmateriaal. 

fanfare jubileum levensverhaal schrijven

Meer weten?

'Wie wat bewaart, die heeft wat'